Julegavetips til friluftsentusiasten

Pandemitida har vært en friluftsperiode uten sidestykke, og mange har blitt bitt av basillen. Vi har massevis av gode gavetips til både nye og gamle entusiaster. 

HengekøyeÅpenbart. Nå er det litt uvisst om det finnes noen nordmenn som enda ikke har gått til anskaffelse av en, men skulle du mot formodning kjenne noen - så vet du hva du har å gi.

Ullunderlagene fra Utmark er magiske. Varme, gode og ekstremt praktiske. 
Alt til middagen i skogen! Primus, gass, stormlighter, turmat, turbestikk - you name it. 
Emaljekoppene fortjener faktisk sitt eget punkt. Med reinsdyr, sopp, fiskearter eller fugler. Nydelige gaver til kaffeelskende jegere, fiskere, sankere og turentusiaster. 
Ull er gull - både til sofagrisen og til den som løper en tur mellom grøt og middag 24. desember. Vi elsker Houdini og Icebreaker
Solcellelamper fra Bright går igjen på flere av gavelistene våre, og det med god grunn. Her får du lampe, lommelykt og powerbank i et, drevet av eget solcellepanel! 
Vanntette poser blir fort dagens livredder på tur. Perfekt for når den steinen over bekken er litt vel glatt, eller når regnet kommer litt brått på!
Tursko fra AKU kombinerer det beste av italienske skomakertradisjoner og moderne materialer og teknologier for å lage så gode sko som overhode mulig. Like gode som de er fine! 
Hanskene fra Filson er klare for hva enn dagen bringer, både til hverdags og på tur! I tillegg gjør den uslitelige kvaliteten hanskene perfekte for arbeid utendørs! 
Vi ELSKER knivene fra Helle. Norskproduserte, med lange tradisjoner som sikrer den aller beste kvaliteten. Når samme folka har laga de samme knivene i flere generasjoner så vet vi at det funker. 

Stanley har ikon-status, og det med god grunn. Ikke bare er designet bra, og tidløst, men kvaliteten og funksjonaliteten har holdt samme gode nivå i alle år.